Качеството има значение!

Красиво тяло без целулит и бричове с LPG процедура!

D_f2c7d81a49c034fe69cc4645929993eb

Красиво тяло без целулит и бричове с LPG процедура!

В Relax Beauty & Spa ще се погрижим за вашата перфектна фигура и самочувствие през лятото ! Не отлагайте грижата за вашето високо самочувствието и елегантна фигура! Оформете красиво тяло с LPG! 35-минутен масаж на цяло тяло за 35 лв. за една процедура от Студио за красота Relax Beauty & SPA.  Само сега за Вас, предлагаме промоционална цена за карта с  10 процедури само за 125 лв.

– За процедурата е нужно боди, с което се прави LPG масажа.
– Всеки клиент може да си закупи собствено на цена от 27лв на място в салона.

Не се колебайте,а запишете час в салон за красота – Relax Beauty & Spa

за повече информация тел :  0897 757 707 

img321
LPG масаж за проблемни зони – корем, паласки, брич, ханш, колена – без целулит, без излишни натрупвания, по-стегната кожа.
LPG масаж ще реши проблемите с излишни мазнини само на едно място. LPG масаж ще се погрижи за излишните мазнини независимо от здравословния си начин на живот. LPG процедурата премахва корема, който имате въпреки коремните преси които правите. LPG масаж се прилаха с апарат LPG, който е патентован в борбата с целулита. Балансът между продукцията и разграждането на мазнини е естествен процес в мастните клетки. Въпреки перфектния здравословен начин на живот, обаче, процесът на натрупване на мазнини се увеличава с времето. За това дори и най-известните световни звезди използват LPG за премахване на целулита и мазнините.
Как действа LPG масажа?
При LPG масажа патентованата механична стимулация на ролките на апарата LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка. По този начин се активира метаболизма й. LPG масажа е отличен метод за борба с целулита.
Какъв е резултатът от LPG масажа?
При LPG масажа мазнините се освобождават по-лесно, фигурата видимо е по-оформена, излишните натрупвания ги няма, особено тези от които винаги сте искали да се отървете. Увеличаване разграждането на мазнини с 50%. LPG масажа спомага за стягането на кожата след раждане като активира фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ето защо LPG масажа е ефективен за премахване на корема след раждане.
FacebookTwitterGoogle+Share

Comments

comments